Christmas

Perfect Christmas Gift Ideas

From Balmuir you'll find wonderful gifts, tabletop accessories for dinner and cosy lounge wear and home textiles to create a Christmas atmosphere. Balmuir gifts are a perfect choice for those who value high quality, natural materials and timeless design.

Christmas offer

Right now you can get 15–25% off your purchase depending on the subtotal. Activate the offer by using the specific code. Campaign rules >

Over 150€ – 15% off – GIFT15
Over 300€ – 20% off – GIFT20
Over 500€ – 25% off – GIFT25

Shop By
Now Shopping by
  1. Clear All Clear All
Shopping Options
View Grid List

Visible {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Page
Set Ascending Direction
We can't find products matching the selection.
View Grid List

Visible {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Page
Set Ascending Direction
Find more gifts

Balmuir Christmas Shop

Discover high-quality and personalized Christmas gift ideas in the Balmuir online store. You will receive the products you ordered beautifully gift-wrapped, as usual, when you choose the gift-wrapping you want at checkout.

Tyylikäs pyyhe täydentää kylpyhuoneen sisustuksen

Balmuirin pyyhkeet ovat myös tyylikäs lisä kylpyhuoneeseesi. Huolellisesti suunnitellut yksityiskohdat ja ajaton muotoilu tekevät näistä pyyhkeistä sopivan valinnan tyylitietoiselle sisustajalle. Oli kyseessä sitten rentouttava sauna hetki tai energisoiva aamurutiini, Balmuirin pyyhkeet luovat ympärillesi miellyttävän ja tyylikkään ilmapiirin.

Balmuirin pyyhkeet ovat käytössä korkean tason kylpylöissä ja hotelleissa. Luo oma koti-spa Balmuirin pyyhekeillä ja muilla kylpyhuonetarvikkeilla

Nimikoitu pyyhe on täydellinen lahjaidea

Balmuir-pyyhkeet ovat arvostettu tupaantuliais- tai syntymäpäivälahja. Lugano-malliston pyyhkeet on mahdollista tilata brodeerauksella. Nimikoitu pyyhe on persoonallinen lahja, joka ihastuttaa varmasti.